شناخت انواع استاندارد iso

• مرکز مشاوره ،اطلاع رسانی و خدمات کار آفرینی آینده سازان مفتخر است ،
• در راستای اعطا و پیاده سازی گواهینامه های ایزو تحت لیسانس آگرین سیس اتحادیه اروپا ایزو های بین المللی را به شرح ذیل معرفی می نماید
• مدیریت کیفیت ISO9001
• این استاندارد چارچوبی در سازمان ایجاد میکند تا مدیریت بتواند با طرح ریزی سیستم مدیریت بر اساس فرآیند های مؤثر که در سازمان ارزش افزوده ایجاد می کند نسبت به اندازه گیری عملکرد همه فرآیند ها و بخش ها اقدام نماید و این فرآیند ها را به سمت دستیابی به اهداف سازمانی هدایت کند به کمک این استاندارد می توان رضایت مشتری، بهبود کیفیت محصولات، اثربخشی و کارایی سیستم، کنترل محصولات نامنطبق، بهبود عملکرد فرآیندها را در سازمان ها ارتقاء بخشید.
• برای چه سازمان هایی کاربرد دارد:
• همه سازمان ها و شرکت هایی که مدیریت کیفیت فعال را به عنوان زیربنای فلسفه شرکت اتخاذ کرده اند و قصد مدون نمودن فعالیت ها را در سطح گسترده جهانی دارند.
• مدیریت محیط زیست ISO 14001
• سیستم مدیریت زیست محیطی مجموعه ای از اقدامات مدیریتی است که به سازمان این امکان را می دهد تا تأثیر فعالیت هایش بر محیط زیست را شناسایی و ارزیابی کرده و تحت کنترل درآورد و در نهایت عملکرد زیست محیطی خود رابهبود بخشد. این سیستم می تواند به سازمان در برآورده کردن الزامات قانونی سازمان حفاظت محیط زیست و همچنین صرفه جویی در مصرف مواد و انرژی کمک نماید. همچنین سیستم مدیریت زیست محیطی می تواند کنترل بیشتر روی عملیات های سازمان اعمال نموده و در نتیجه منجر به کاهش ضایعات وافزایش کارایی سازمان شود.
• برای چه سازمان هایی کاربرد دارد:
• کلیه سازمان ها و مؤسسات اعم از صنعتی، غیرصنعتی، تولیدی، پیمانکاری، ساخت و ساز، نصب و خدماتی که می خواهند تأثیرات منفی فرآیندهایشان را در محیط زیست کنترل نمایند.
• استاندارد مدیریت ایمنی و بهداشت OHSAS18001
• سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت محیط زیست در برگیرنده تمامی عملیات و فعالیتهای داخلی سازمان می باشد و با رویکردی جامع به جنبه های جلوگیری ازحادثه پرداخته است و به طور مداوم آن را بهبود میدهد. ساختار این استاندارد همانند استاندارد زیست محیطی است و به همین دلیل در بسیاری از سازمان ها به عنوان الگویی مناسب برای توسعه سیستم مدیریت به کار گرفته می شود. قابلیت یکپارچه سازی این سیستم با دیگر سیستم های مدیریت مثل ایزو ۹۰۰۱ که دربرگیرنده توجهات مدیریتی و ایزو۱۴۰۰۱ که دربردارنده سازمان های زیست محیطی می باشد از نقاط بسیار قوی در این استاندارد است.
• این استاندارد برای سازمانهایی چون مؤسسات صنعتی و غیر صنعتی، تولیدی، پیمانکاری، ساخت و ساز و نصب که محیط ایمنی را برای ذینفعان شان ایجاد می کنند کاربرد دارد.
• استاندارد مدیریت یکپارچه IMS
• این استاندارد تمامی سیستم سازمان را به صورت یکپارچه بر اساس استانداردهای ۱۸۰۰۱، ۱۴۰۰۱، ۹۰۰۱ بررسی می نماید. که در این راستا سیستم مدیریت کیفیت و ایمنی و زیست محیطی را مد نظر قرار می دهد.
• برای چه سازمان های کاربرد دارد:
• تمامی شرکت ها و سازمان ها اعم از دولتی، خصوصی، صنعتی و خدماتی.
• استاندارد بهداشت ایمنی و محیط زیست HSE
• این استاندارد چارچوب معینی برای یک سیستم مدیریت یکپارچه مهیا می نماید و دارای وجوه تمایزی با استانداردهای ایزو ۱۴۰۰۱ و ۱۸۰۰۱ می باشد.
• برای چه سازمان های کاربرد دارد:
• برای کلیه سازمان ها و مؤسسات اعم از صنعتی، غیرصنعتی، تولیدی ، پیمانکاری، ساخت و ساز، نصب و خدماتی.
• سیستم کنترل نقاط بحرانی در صنایع غذایی HACCP
• استاندارد بین المللی نیازمندی های سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی که تضمینی برای ایمنی مواد غذایی می باشد را در کلیه مراحل زنجیره غذایی تا مصرف به کار می گیرد. عناصر کلیدی این ترکیب عبارتند از : ارتباط با مشتریان و تأمین کنندگان، مدیریت سیستمی و برنامه های مرتبط با کنترل نقاط بحرانی در فرآیند و نیازها و پیامدهای موجود بر روی محصول نهایی.
• برای چه سازمان هایی کاربرد دارد:
• • در طول زنجیره غذایی از تولیدکننده اولیه تا مصرف کننده نهایی.
• • تمامی شرکت هایی که در زمینه ساخت، معامله و توزی مواد غذایی و کالاهای ضروری فعالیت دارند.
• • برای تولیدکنندگان مواد غذایی آشپزخانه های تجاری و صنعتی و عرضه کنندگان محصولات غذایی.
• • تمامی شرکت هایی که در بسته بندی محصولات شرکت دارند.
• شرکتهایی که خواستار تصدیق و هماهنگی فعالیت هایشان با مفاهیم تجزیه و تحلیل خطر و پیشگیری بهداشتی به طور مستند و با روشی مشخص و کارآمد می باشد.
• استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000
• این استاندارد می خواهد که تمامی مخاطراتی که احتمال وقوع آن درفرآیند زنجیره مواد غذایی وجود دارد(مخاطرات مرتبط با فرآیند ویا تأسیسات و تجهیزات) شناسایی و تجزیه و تحلیل گردیده و به طبع آن به راحتی و روشنی توسط یک واحد فرآوری ویا سایر واحدها در طول زنجیره تولید تا عرضه قابل کنترل باشند.
• برای چه سازمان هایی کاربرد دارد:
• ۱٫ تمامی شرکت هایی که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در یک یا چند مرحله از زنجیره مواد غذایی مشغول به فعالیت می باشند.
• ۲٫ شرکت هایی که در صنعت غذایی به صورت مستقیم فعالیت می کنند مثل: تولیدکنندگان خوراک دام، دروگرها، کشاورزان، تولیدکنندگان مواد غذایی، خرده فروشی ها، فروشگاههای مواد غذایی، خدمات غذایی،خدمات تهیه غذا(کترینگ)، سازمانهای ارائه دهنده خدمات مربوط به مواد پاک کننده و بهداشتی، حمل و نقل، انبارش و توزیع می باشد.
• ۳٫ شرکت هایی که در صنعت غذایی به طور غیر مستقیم فعالیت می کنند مثل: تأمین کنندگان تجهیزات، پاک کننده ها و مواد بهداشتی، مواد بسته بندی و سایر مواد در تماس با غذا.
• ? https://telegram.me/ayuobgifan

Check Also

حضور کلینیک کارآفرینی آس در نمایشگاه

کلینیک کارآفرینی آس در  نهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی و هنرهای سنتی در محل منطقه نمونه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *